חומוס ותרד תבשיל הוא טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 375 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם שמן זית, מים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל תרד, עגבניות וחומוס, תבשיל חומוס עם תרד וצ'וריסו, ו תבשיל תרד וחומוס סיר חרס.
הוראות
1
יוצקים את המים למחבת עמוקה גדולה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את עלי התרד ומבשלים על אש גבוהה, משליכים לעתים קרובות, עד נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את התרד במסננת, לוחצים חזק על העלים כדי לחלץ את הנוזל. קוצצים גס את התרד.
מרכיבים שתצטרך
4
באמצעות הצד השטוח של סכין גדולה, מועך את השום למשחה עם 1/2 כפית מלח וזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים את משחת השום לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הפפריקה, כמון, ציפורן ופלפל שחור ומחית עד בשילוב. מערבבים ב 1/4 כוס של חומוס נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
7
מחק את המחבת.
8
הוסף 2 כפות של שמן זית למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הבצל והעגבניה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתרככים, כ 3 דקות.