קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות99
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל חומוס ותרד

תבשיל חומוס ותרד
חומוס ותרד תבשיל הוא טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 375 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם שמן זית, מים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל תרד, עגבניות וחומוס, תבשיל חומוס עם תרד וצ'וריסו, ו תבשיל תרד וחומוס סיר חרס.

הוראות

1
יוצקים את המים למחבת עמוקה גדולה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את עלי התרד ומבשלים על אש גבוהה, משליכים לעתים קרובות, עד נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את התרד במסננת, לוחצים חזק על העלים כדי לחלץ את הנוזל. קוצצים גס את התרד.
מרכיבים שתצטרך
4
באמצעות הצד השטוח של סכין גדולה, מועך את השום למשחה עם 1/2 כפית מלח וזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים את משחת השום לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הפפריקה, כמון, ציפורן ופלפל שחור ומחית עד בשילוב. מערבבים ב 1/4 כוס של חומוס נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
7
מחק את המחבת.
8
הוסף 2 כפות של שמן זית למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הבצל והעגבניה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתרככים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את רוטב השום המתובל לבצל ועגבניה במחבת ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את החומוס ואת הנוזל שנותר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את הצימוקים ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיף את התרד, להפחית את החום עד בינוני, ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14
מעבירים את תבשיל החומוס ל 4 קערות עמוקות, לטפטף את הנותרים 2 כפות שמן זית על גבי, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך