נזיד עוף מערב אפריקה עשוי להיות רק אפריקה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 816 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, תרד, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל עוף מערב אפריקה-זכות מתוך מוזן היטב 2, תבשיל עוף מערב אפריקאי, ו נזיד עוף-בוטנים מערב אפריקאי.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני; מבשלים את העוף במחבת עד חום מוחלט, 5 עד 7 דקות; מסירים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הבצל, תפוחי האדמה, שום, פלפל, מלח, כוסברה, כמון ופלפל אדום למחבת ומבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות. מערבבים במים, מרק עוף וחמאת בוטנים. להחזיר את העוף למחבת ולמעלה עם התרד. מכסים ומבשלים עד תפוחי האדמה מבושלים דרך, כ 20 דקות.
אפריקה עובדת ממש טוב עם פינוטג', שנין בלאן, וריזלינג. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. הזאב המצויר פינו דן עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.