תבשיל שעועית ירוקה בכיריים הוא צמחוני תוספת. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.07 דולר למנה. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. אם יש לכם קוביות קרח, פטריות, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 53 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תבשיל שעועית ירוקה, תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לשעועית הירוקה: הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול. כשהמים רותחים מוסיפים את המלח למים ואז מוסיפים את השעועית הירוקה. מבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
הכינו אמבט קרח: מלאו קערה גדולה באמצע קוביות קרח והוסיפו מעט מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מניחים מסננת ישר בתוך אמבט הקרח. המסננת תמנע ממך לבחור את השעועית מבין קוביות הקרח באמבט הקרח. כאשר שעועית מבושלים, להסיר אותם מן המים החמים עם מסננת ולהעביר אותם מסננת בתוך אמבט הקרח. השתמש בכף כדי לסובב את השעועית באמבט הקרח כך שהם בטוחים להתקרר מיד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מסננים ומניחים בצד.
6
לבסיס הפטריות: במחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפטריות. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומוסיפים את הקאיין והחרדל. מערבבים לתערובת ומבשלים עד שהפטריות מפטירות את רוב הנוזל שלהן, 5 עד 8 דקות. בעזרת מטרפה מוסיפים את השום והקמח לפטריות. כאשר כל הקמח שולב, מוסיפים את ציר העוף. מביאים לרתיחה. טעם לתיבול. מערבבים פנימה את השמנת והשמנת החמוצה ומבשלים בעדינות. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהתערובת מסמיכה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 תפוז, גרידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
יוצקים את השמן למחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
2
מחממים ל 350 מעלות צלזיוס.
3
בקערה בינונית שלבו את הקמח והקאיין. זורקים את סיבובי השאלוט לקמח ומנערים את העודפים על ידי ניעור הסיבובים במסננת לאחר שקמחו. בדוק את השמן על ידי הטלת פרוסת שאלוט 1. זה צריך להתחיל בועה ומטגנים בהדרגה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
שאלוט, מגורר או טחון
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
הכן נייר אפייה המצויד במגבת מטבח. זרוק אצווה קטנה של שאלוט לתוך השמן בעדינות מערבולת השמן כפי שהם מטגנים. זה יעזור להם שהם מטגנים בצורה שווה יותר מכל הצדדים. כשהם חומים בהירים עד בינוניים, הסר אותם בעזרת כף מחוררת והניח אותם על מגבת המטבח להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
5
מפזרים מגע של מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
להרכבה: מערבבים את השעועית הירוקה וחלק מהשאלוט לפטריות. מבשלים על הכיריים, על אש נמוכה עד שהשעועית הירוקה הופכת רכה כשהיא מנוקבת בקצה הסכין, 10 עד 15 דקות. כשמוכנים להגשה, מעליו את כל השאלוט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)