קושימומחה
מוכן ב53 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל שעועית ירוקה

תבשיל שעועית ירוקה
תבשיל שעועית ירוקה בכיריים הוא צמחוני תוספת. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.07 דולר למנה. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. אם יש לכם קוביות קרח, פטריות, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 53 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תבשיל שעועית ירוקה, תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לשעועית הירוקה: הביאו 6 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול. כשהמים רותחים מוסיפים את המלח למים ואז מוסיפים את השעועית הירוקה. מבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
הכינו אמבט קרח: מלאו קערה גדולה באמצע קוביות קרח והוסיפו מעט מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מניחים מסננת ישר בתוך אמבט הקרח. המסננת תמנע ממך לבחור את השעועית מבין קוביות הקרח באמבט הקרח. כאשר שעועית מבושלים, להסיר אותם מן המים החמים עם מסננת ולהעביר אותם מסננת בתוך אמבט הקרח. השתמש בכף כדי לסובב את השעועית באמבט הקרח כך שהם בטוחים להתקרר מיד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מסננים ומניחים בצד.
6
לבסיס הפטריות: במחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפטריות. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומוסיפים את הקאיין והחרדל. מערבבים לתערובת ומבשלים עד שהפטריות מפטירות את רוב הנוזל שלהן, 5 עד 8 דקות. בעזרת מטרפה מוסיפים את השום והקמח לפטריות. כאשר כל הקמח שולב, מוסיפים את ציר העוף. מביאים לרתיחה. טעם לתיבול. מערבבים פנימה את השמנת והשמנת החמוצה ומבשלים בעדינות. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהתערובת מסמיכה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
יוצקים את השמן למחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
2
מחממים ל 350 מעלות צלזיוס.
3
בקערה בינונית שלבו את הקמח והקאיין. זורקים את סיבובי השאלוט לקמח ומנערים את העודפים על ידי ניעור הסיבובים במסננת לאחר שקמחו. בדוק את השמן על ידי הטלת פרוסת שאלוט 1. זה צריך להתחיל בועה ומטגנים בהדרגה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
הכן נייר אפייה המצויד במגבת מטבח. זרוק אצווה קטנה של שאלוט לתוך השמן בעדינות מערבולת השמן כפי שהם מטגנים. זה יעזור להם שהם מטגנים בצורה שווה יותר מכל הצדדים. כשהם חומים בהירים עד בינוניים, הסר אותם בעזרת כף מחוררת והניח אותם על מגבת המטבח להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
5
מפזרים מגע של מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
להרכבה: מערבבים את השעועית הירוקה וחלק מהשאלוט לפטריות. מבשלים על הכיריים, על אש נמוכה עד שהשעועית הירוקה הופכת רכה כשהיא מנוקבת בקצה הסכין, 10 עד 15 דקות. כשמוכנים להגשה, מעליו את כל השאלוט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)

מרכיבים

9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)11 קילו קישואים,1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן11 קילו קישואים,חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, קלוף וטחון (או לשים דרך מכבש שום)שום, קלוף וטחון (או לשים דרך מכבש שום)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1קובייהקרחקרח2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשאלוט, קלוף וחתוך לסיבובים דקיםשאלוט, קלוף וחתוך לסיבובים דקים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק454(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)שעועית מחרוזת, מסתיים גזוז, שעועית לחתוך במחציתשעועית מחרוזת, מסתיים גזוז, שעועית לחתוך במחצית1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח340(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פטריות לבנות, שטף, קצוות חוליים (אם בכלל) הוסרו, פרוס לפרוסות 1/2 אינץפטריות לבנות, שטף, קצוות חוליים (אם בכלל) הוסרו, פרוס לפרוסות 1/2 אינץ