תענוג של בודהה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רוטב צדפות צמחוני, סוכר, מים רותחים חמים בתוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: תענוג של בודהה, Buddha ' S Delight (Jai), ו תענוג של בודהה.
הוראות
1
משרים פטריות ב 5 כוסות מים רותחים-חמים בקערה, שמירה על אותם שקועים עם צלחת קטנה ולהפוך פטריות מעל מדי פעם, עד מתרכך וקריר מספיק כדי להתמודד, כ -30 דקות. לסחוט עודף נוזלים מן הכובעים בחזרה לתוך קערה, נוזל מילואים, ואז לחתוך ולהשליך נובע פטריות.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים כובעים לתוך 1 אינץ ' טריזים.
3
בעוד פטריות להשרות, בקפידה לשבור עורות שעועית חצייה חצי, ואז חצי כל חלק לחצות שוב.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים לקערה, ואז מוסיפים מספיק מים רותחים-חמים כדי לכסות ולספוג, מסתובבים מדי פעם, עד מתרכך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
אם משתמשים במבוק טרי, לקצץ ישבנים של יורה, ואז יורה חצי לאורכו עם סכין כבדה חדה. משוך את ולהשליך עלים מן יורה, ולאחר מכן להסיר כל פגמים עם סכין חיתוך חדה (אל תדאג דפוס מנוקד טבעי לאורך בסיס של יורה).
מרכיבים שתצטרך
6
מכסים במבוק טרי או קפוא עם מים קרים על ידי 1 אינץ ' בסיר 2 ליטר ולהביא לרתיחה. מרתיחים 2 דקות, ואז לנקז במסננת ולשטוף מתחת למים קרים. חזור על רותחים ושטיפה, ולאחר מכן לארגן חצאי במבוק, לחתוך צדדים למטה, על קרש חיתוך לחתוך במבוק לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
7
משרים אטריות במים קרים כדי לכסות עד מרכך, כ 5 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת ולהעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
8
מסננים עורות שעועית מסננת. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט יבש לחתוך לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9
חצי טופו לאורכו, ואז לחתוך כל חצי לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10
שמן חום בסיר כבד רחב 5-6 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן.