תפוחי אדמה איריים
פרלס תפוחי אדמה איריים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, פודמפ ידידותי, מתכון צמחוני יש 149 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 31 סנט למנה מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. יום פטריק הקדוש יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 256 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, תפוחי אדמה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה אדיר. נסו סודה פרלס, פרלי סודה תוצרת בית, מורסילה וביצים, ו פאי תפוחי אדמה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מכסים תפוחי אדמה במים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שמרכז תפוחי האדמה רכים כשהם נוקבים במזלג, כ -20 דקות. כבה את החום.
מסננים, מחזירים תפוחי אדמה לסיר ומניחים להתייבש לחלוטין על האש שנותרה. מועכים עם מועך תפוחי אדמה עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים פירה חם בקערה בינונית. מערבבים פנימה קמח, מלח וחמאה מומסת.
מערבבים קלות עד שנוצר בצק.
על משטח מקומח היטב, ללוש את הבצק קלות. הבצק יהיה דביק. השתמש במערוך מקומח כדי לשטח לעיגול בגודל 9 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'.
חותכים לרבעים בעזרת סכין מקומחת.
מפזרים מעט קמח לבסיס המחבת ומבשלים את הפארלים במשך 3 דקות מכל צד או עד להשחמה אחידה. מתבלים במעט מלח ומגישים מיד.