תפוחי אדמה אפויים פעמיים
תפוחי אדמה אפויים פעמיים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 324 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. אם יש לכם צ'דר חד, חמאה, תפוחי אדמה אדמדמים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 44%. מתכונים דומים: בטטות אפויות בציפוי נקניקיית תפוח עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים בציפוי עוף מוקרם, קורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים את תפוחי האדמה ישירות על המדף במרכז התנור ואופים במשך 30 דקות. פירס כל תפוח אדמה בכמה נקודות עם מזלג וממשיכים לאפות עד למכרז, כ -30 דקות נוספות.
מוציאים תפוחי אדמה מהתנור, ומורידים את האש ל 375 מעלות צלזיוס.
החזיקו את תפוח האדמה בעזרת תנור או מגבת, גזמו את החלק העליון של תפוחי האדמה כדי ליצור צורה דמוית קאנו. שמור את צמרות. גורפים בזהירות את רוב תפוח האדמה לקערה. דאגו להשאיר מספיק תפוח אדמה בעור כדי שהקליפות יישארו יחד. מועכים את תפוח האדמה קלות במזלג יחד עם 2 עד 3 כפות מהחמאה והשמנת החמוצה. מערבבים פנימה את הבצל, אגוז המוסקט ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מתבלים את הקליפות במלח ופלפל. ממלאים את הקליפות בתערובת תפוחי האדמה המרכיבה אותה מעט.
מפזרים את הגבינה על גבי מילוי תפוחי האדמה.
מברישים את החלק העליון השמור בשאר החמאה ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את תפוחי האדמה והמכסים על תבנית עם נייר אפייה, ואופים עד לחימום, כ -20 דקות.