קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

תפוחי אדמה אפויים פעמיים

תפוחי אדמה אפויים פעמיים
תפוחי אדמה אפויים פעמיים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 324 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. אם יש לכם צ'דר חד, חמאה, תפוחי אדמה אדמדמים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 44%. מתכונים דומים: בטטות אפויות בציפוי נקניקיית תפוח עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים בציפוי עוף מוקרם, קורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
3
מניחים את תפוחי האדמה ישירות על המדף במרכז התנור ואופים במשך 30 דקות. פירס כל תפוח אדמה בכמה נקודות עם מזלג וממשיכים לאפות עד למכרז, כ -30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
4
מוציאים תפוחי אדמה מהתנור, ומורידים את האש ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
5
החזיקו את תפוח האדמה בעזרת תנור או מגבת, גזמו את החלק העליון של תפוחי האדמה כדי ליצור צורה דמוית קאנו. שמור את צמרות. גורפים בזהירות את רוב תפוח האדמה לקערה. דאגו להשאיר מספיק תפוח אדמה בעור כדי שהקליפות יישארו יחד. מועכים את תפוח האדמה קלות במזלג יחד עם 2 עד 3 כפות מהחמאה והשמנת החמוצה. מערבבים פנימה את הבצל, אגוז המוסקט ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מתבלים את הקליפות במלח ופלפל. ממלאים את הקליפות בתערובת תפוחי האדמה המרכיבה אותה מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
6
מפזרים את הגבינה על גבי מילוי תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
מברישים את החלק העליון השמור בשאר החמאה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
8
מניחים את תפוחי האדמה והמכסים על תבנית עם נייר אפייה, ואופים עד לחימום, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
9
מגישים מיד.