תפוחי אדמה מתוקים-עוף חשיש עם ביצים עלומות עם הולנדז ירוק צ'ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים עם ביצים עלומות עם Hollandaise צ'ילה ירוק. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 551 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל, דבש, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ביצים רכות עם תפוחי אדמה מתוקים עם תפוחי אדמה מטוגנים, ביצים עלומות עם חזה הודו צלוי עשב וחשיש בטטה, ו חשיש תפוחי אדמה חדש עם ביצים עלומות.
הוראות
1
כדי להכין את החשיש: בסיר בינוני, מכסים את תפוחי האדמה במים קרים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים עד מכרז, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
תפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסננים את תפוחי האדמה, לקלף ולחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. מתבלים את חזה העוף עם מלח ופלפל ומניחים בסיר של מים רותחים. Poach במשך 10-12 דקות או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חזה עוף
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
חותכים כל שד לקוביות 1/2 אינץ'.
4
מניחים את תפוחי האדמה, עוף, בצל ירוק, כוסברה, צ ' יפוטלים ודבש בקערה גדולה ומערבבים בעדינות עד בשילוב, מתבלים במלח ופלפל. טופס לתוך 4 קציצות בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צ 'ילי צ' יפוטלה
עלי וגבעולי כוסברה
תפוח אדמה
בצל ירוק
עוף שלם
דבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחממים את השמן במחבת גדולה עד לעישון בלבד. עונת הקציצות עם מלח ופלפל לטעום ולטגן את הקציצות בכל צד עד חום זהוב. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
מחממים את המים והחומץ עד רותחים במחבת גדולה. לשבור כל ביצה לתוך כוס בעדינות להוסיף למים. לחלוט במשך 4 עד 5 דקות, או עד החלמון הוא כמעט מבושל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
מים
חלמון ביצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר את הביצים מן המחבת עם כפית מחוררת כדי לנקז את הנוזל העליון כל קציצת חשיש עם ביצה 1 עלומה וכמה Hollandaise צ ' ילה ירוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוק
רוטב הולנדז
ביצה עלומה
ביצה
תפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
3
מניחים את החלמונים, מלח, פלפל בבלנדר ומערבבים עד חלקה. לאט, טיפה אחר טיפה מוסיפים את החמאה החמה לתערובת ומתמזגים עד שהם מתחלבים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פלפל
חלמון ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מניחים בקערה ומקפלים את הפלפלים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblano
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מגישים מיד או מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים כדי להתחמם, ערבוב מדי פעם.