קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

תפוחי אדמה מתוקים-עוף חשיש עם ביצים עלומות עם הולנדז ירוק צ'ילה

תפוחי אדמה מתוקים-עוף חשיש עם ביצים עלומות עם הולנדז ירוק צ'ילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים עם ביצים עלומות עם Hollandaise צ'ילה ירוק. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 551 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל, דבש, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ביצים רכות עם תפוחי אדמה מתוקים עם תפוחי אדמה מטוגנים, ביצים עלומות עם חזה הודו צלוי עשב וחשיש בטטה, ו חשיש תפוחי אדמה חדש עם ביצים עלומות.

הוראות

1
כדי להכין את החשיש: בסיר בינוני, מכסים את תפוחי האדמה במים קרים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים עד מכרז, על 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים את תפוחי האדמה, לקלף ולחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. מתבלים את חזה העוף עם מלח ופלפל ומניחים בסיר של מים רותחים. Poach במשך 10-12 דקות או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזה עוףחזה עוף
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
חותכים כל שד לקוביות 1/2 אינץ'.
4
מניחים את תפוחי האדמה, עוף, בצל ירוק, כוסברה, צ ' יפוטלים ודבש בקערה גדולה ומערבבים בעדינות עד בשילוב, מתבלים במלח ופלפל. טופס לתוך 4 קציצות בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצל ירוקבצל ירוק
עוף שלםעוף שלם
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים את השמן במחבת גדולה עד לעישון בלבד. עונת הקציצות עם מלח ופלפל לטעום ולטגן את הקציצות בכל צד עד חום זהוב. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מחממים את המים והחומץ עד רותחים במחבת גדולה. לשבור כל ביצה לתוך כוס בעדינות להוסיף למים. לחלוט במשך 4 עד 5 דקות, או עד החלמון הוא כמעט מבושל.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר את הביצים מן המחבת עם כפית מחוררת כדי לנקז את הנוזל העליון כל קציצת חשיש עם ביצה 1 עלומה וכמה Hollandaise צ ' ילה ירוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוקפלפל צ ' ילי ירוק
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
ביצה עלומהביצה עלומה
ביצהביצה
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
3
מניחים את החלמונים, מלח, פלפל בבלנדר ומערבבים עד חלקה. לאט, טיפה אחר טיפה מוסיפים את החמאה החמה לתערובת ומתמזגים עד שהם מתחלבים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פלפלפלפל
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מניחים בקערה ומקפלים את הפלפלים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מגישים מיד או מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים כדי להתחמם, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר