תפוחי האדמה האיריים
מתכונים דומים: אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, קולקאנון תפוחי אדמה איריים, ו תפוחי אדמה קולקאנון אירי.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה לרתיחה במשך 10 דקות; לנקז. שים תפוחי אדמה בצד כדי להתקרר.
לאחר תפוחי אדמה קרים מספיק כדי להתמודד, להחליק את העור מתפוחי האדמה ולהשליך; מקררים תפוחי אדמה קלופים עד קר לחלוטין, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם 1 כף חמאה.
מגררים 2 של תפוחי אדמה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן.
מפזרים על 1/4 של בצל טחון על שכבת תפוחי אדמה; העונה עם מלח ופלפל שחור. חזור על שכבות עד שכל החומרים משמשים ומנה מלאה.
טפטוף חמאה מומסת, קצפת, וחצי על תערובת תפוחי האדמה; מתבלים בפפריקה.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון מבעבע, כ -30 דקות.
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה קצוצה כדי לשרת.