תפוחי הקרמל הטובים ביותר
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? תפוחי הקרמל הטובים ביותר יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 790 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 91 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך ליל כל הקדושים אירוע. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, חלב מרוכז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו איך להכין תפוחים קרמל}תפוחים תפוחים תפוחים, תפוחי קרמל, ו תפוחי קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים. טובלים תפוחים במים רותחים למשך מספר שניות, ואז מייבשים עם מגבות נייר כדי להסיר כל שעווה מהקליפות. הניחו תפוחים בצד; כאשר הם קרירים לחלוטין, הכניסו מקלות אכילה מעץ היטב לתחתית כל תפוח לידית.
מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבבים חמאה, סוכר חום, סירופ תירס וחלב מרוכז ממותק יחד בסיר על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים עד שמדחום ממתקים קורא 248 מעלות פרנהייט (120 מעלות צלזיוס), 25 עד 30 דקות; מערבבים כל הזמן כדי למנוע צריבה. כפית של סירופ, ירד בכוס מים קרים, צריך ליצור כדור מוצק.
מסירים את הקרמל מהאש ומערבבים פנימה תמצית וניל.
עובדים במהירות, טובלים כל תפוח בקרמל החם כדי לצפות את התפוח לחלוטין וכ - 1/2 אינץ ' של ידית העץ.
מפזרים תפוחים עם כל התוספות הרצויות בעודם חמים.
תנו לתפוחי הקרמל להתקרר על נייר הקלף. היזהר, קרמל חם מאוד.