תפוחי הקרמל הטובים ביותר
תפוחי הקרמל הטובים ביותר עשויים להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 790 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. אם יש לכם סוכר חום, תמצית ונילן, תפוחי טארט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. ליל כל הקדושים יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-95 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו איך להכין תפוחים קרמל}תפוחים תפוחים תפוחים, תפוחי קרמל, ו תפוחי קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים. טובלים תפוחים במים רותחים למשך מספר שניות, ואז מייבשים עם מגבות נייר כדי להסיר כל שעווה מהקליפות. הניחו תפוחים בצד; כאשר הם קרירים לחלוטין, הכניסו מקלות אכילה מעץ היטב לתחתית כל תפוח לידית.
מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבבים חמאה, סוכר חום, סירופ תירס וחלב מרוכז ממותק יחד בסיר על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים עד שמדחום ממתקים קורא 248 מעלות פרנהייט (120 מעלות צלזיוס), 25 עד 30 דקות; מערבבים כל הזמן כדי למנוע צריבה. כפית של סירופ, ירד בכוס מים קרים, צריך ליצור כדור מוצק.
מסירים את הקרמל מהאש ומערבבים פנימה תמצית וניל.
עובדים במהירות, טובלים כל תפוח בקרמל החם כדי לצפות את התפוח לחלוטין וכ - 1/2 אינץ ' של ידית העץ.
מפזרים תפוחים עם כל התוספות הרצויות בעודם חמים.
תנו לתפוחי הקרמל להתקרר על נייר הקלף. היזהר, קרמל חם מאוד.