תרד וריקוטה גנודי יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. 132 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פטריות פורצ'יני, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו נודי ריקוטה תרד עם רוטב עגבניות רוזמרין (פחמימות נמוכות), ריקוטה נאודי של אפריל בלומפילד, ו ריקוטה גנודי עם רוטב פומודורו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את הריקוטה, תרד, פרמזן, קמח, פירורי לחם, מלח, פלפל, אגוז מוסקט וביצים יחד. הפוך 2 כדורים קטנים ומבשל מבחן על ידי הצבת אותם במים רותחים עד שהם צפים, ואז הלם במים קרים. תטעם. אם הם רכים מדי ולא מחזיקים יחד, להוסיף עוד קמח או פירורי לחם ולבדוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
פרמזן
גבינת ריקוטה
תרד
מוסקט
פלפל
קמח לכל מטרה
מים
ביצה
מלח
2
חלק את כל הנודי ולהתגלגל לתוך כדורים. מבשלים במים רותחים עד שהם צפים, כ -2 דקות, והלם במים קרים. מעיל בשמן זית ושמורה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מים
גלול
3
עבור puree פורצ ' יני: כדי caramelize שאלוט, לחמם מחבת גדולה לטגן על חום גבוה, להוסיף כמה כפות שמן זית, ולאחר מכן להוסיף את שאלוט. אפשר לצבוע בצד אחד, ואז להנמיך את החום ומערבבים. לאט לבשל עד רך ומתוק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מטגנים את הפטריות יחד עם שאלוט עד צבע בהיר ומכרז, על 4 דקות. מתבלים עם מלח וצ ' ילי, וזיעה במשך 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שאלות
פלפל צ ' ילי
מלח
5
יוצקים את הנוזל מפטריות פורצ ' יני hydrated למחבת. אפשר לבשל במשך כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
להעביר את התוכן לתוך בלנדר מחית עד עקביות חלקה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
7
הוסף מים אם התערובת נעשית עבה מדי בבלנדר וזה מפסיק לנוע.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
8
מוסיפים שמן זית תוך מיזוג כדי סיום וטעם לתיבול. מסננים את הרוטב. שמור עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
תיבול
רוטב
9
כדי לשרת: לחמם את פירה פורצ ' יני ושמורה. מחממים את הנודי במחבת עם מים מלוחים וחמאה מומסת. צלחת פירה פורצ ' יני, מקום נודי על גבי העליון עם גבינת פרמזן.