תרנגולות קורניש Larrupin עם זיגוג תפוזים ברנדי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1535 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תרנגולות קורניש, מיץ תפוזים להתרכז, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: זיגוג מייפל-ברנדי עבור תרנגולות משחק קורניש, תרנגולות משחק קורניש עם זיגוג אפרסק, ו תרנגולות קורניש עם רימון-מולסה זיגוג.
הוראות
1
הסר צוואר וקרביים מתרנגולות; שמור לשימוש אחר או להשליך. שטוף תרנגולות. בקערה גדולה, להקציף בירה, רוטב סויה, 1/2 כוס סוכר חום, מולסה, שום, זנגביל, חרדל יבש ופלפל שחור עד מעורבב היטב. לטבול תרנגולות במרינדה; לכסות ולקרר לפחות 4 שעות או עד 1 יום, הפיכת תרנגולות מדי פעם ו צולל בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
אבקת חרדל
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תלת עצות, גזוז
3/4 כפית מולסה
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
בינתיים, במחבת 2 1/2 עד 3 ליטר, לשלב מיץ תפוזים להתרכז, נשאר 1/4 כוס סוכר חום, והברנדי. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים עד שהסוכר מומס, 2 עד 4 דקות. השתמש חם או מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזים
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
2 קורטים ציפורן טחון
(U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
3
הרם תרנגולות מן המרינדה (להשליך מרינדה) ולהגדיר את השד במחבת 10 - by 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
4
מברשת בנדיבות עם זיגוג תפוזים ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
מלח דק, לשולי הכוסות
רוטב שומשום יפני מוכן
5
אופים בתנור רגיל או הסעה של 400, מברישים כל 10 דקות עם זיגוג, עד שהתרנגולות משחימות בעושר רב ובשר בעצמות החזה והירך אינו ורוד יותר( לחתוך כדי לבדוק), 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טרי
6
להעביר תרנגולות מגש או צלחות ולתת לעמוד במקום חם.
7
בינתיים, לרפרף ולהשליך שומן ממיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
8
מוסיפים מרק, שמנת, זיגוג תפוזים ברנדי הנותרים למחבת ומערבבים לעתים קרובות על חום בינוני גבוה, מגרד את חתיכות השחמה, עד הנוזל מעובה מעט, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
מלח דק, לשולי הכוסות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
9
יוצקים לתוך קנקן קטן או קערה.
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
10
מקשטים תרנגולות עם פרוסות תפוז, אם תרצה, ומגישים עם מיצי פאן.