קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

תרנגולות קורניש Larrupin עם זיגוג ברנדי כתום

תרנגולות קורניש Larrupin עם זיגוג ברנדי כתום
תרנגולות קורניש Larrupin עם זיגוג תפוזים ברנדי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1535 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תרנגולות קורניש, מיץ תפוזים להתרכז, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: זיגוג מייפל-ברנדי עבור תרנגולות משחק קורניש, תרנגולות משחק קורניש עם זיגוג אפרסק, ו תרנגולות קורניש עם רימון-מולסה זיגוג.

הוראות

1
הסר צוואר וקרביים מתרנגולות; שמור לשימוש אחר או להשליך. שטוף תרנגולות. בקערה גדולה, להקציף בירה, רוטב סויה, 1/2 כוס סוכר חום, מולסה, שום, זנגביל, חרדל יבש ופלפל שחור עד מעורבב היטב. לטבול תרנגולות במרינדה; לכסות ולקרר לפחות 4 שעות או עד 1 יום, הפיכת תרנגולות מדי פעם ו צולל בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
אבקת חרדלאבקת חרדל
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
בינתיים, במחבת 2 1/2 עד 3 ליטר, לשלב מיץ תפוזים להתרכז, נשאר 1/4 כוס סוכר חום, והברנדי. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים עד שהסוכר מומס, 2 עד 4 דקות. השתמש חם או מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
3
הרם תרנגולות מן המרינדה (להשליך מרינדה) ולהגדיר את השד במחבת 10 - by 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
4
מברשת בנדיבות עם זיגוג תפוזים ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
אופים בתנור רגיל או הסעה של 400, מברישים כל 10 דקות עם זיגוג, עד שהתרנגולות משחימות בעושר רב ובשר בעצמות החזה והירך אינו ורוד יותר( לחתוך כדי לבדוק), 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
6
להעביר תרנגולות מגש או צלחות ולתת לעמוד במקום חם.
7
בינתיים, לרפרף ולהשליך שומן ממיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
8
מוסיפים מרק, שמנת, זיגוג תפוזים ברנדי הנותרים למחבת ומערבבים לעתים קרובות על חום בינוני גבוה, מגרד את חתיכות השחמה, עד הנוזל מעובה מעט, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
9
יוצקים לתוך קנקן קטן או קערה.
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
10
מקשטים תרנגולות עם פרוסות תפוז, אם תרצה, ומגישים עם מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית

מרכיבים