זה לא סוד שהאוכל הדרומי הוא המנחם והביתי ביותר בארצות הברית. ולפעמים זה מה שצריך, להכין מתכונים בדרך הישנה והטובה. האוכל של הדרום כולל מאכלים עם טעמים שמתפתחים לאט ושהריח שלהם ממלא את כל הבית בצורה שהופכת את ההמתנה לבלתי אפשרית (כמה קאובויים צעירים לעתיד כבר נכוו בגלל שנגסו בנתח עוף מטוגן שרק ירד מהאש). הרשימה שלנו מכסה הכל, ממתאבנים ועד לקינוחים, עם המאכלים הדרומיים הקלאסיים שניתן למצוא באוסף המתכונים של כל סבתא דרומית מטנסי או קנטאקי, בתוספת טיפים יצירתיים כדי שהכל יצא מושלם גם אצלכם בבית.