אידוי נחשב לטכניקת בישול בריאה מאד מכיוון שאין בו שימוש בשמן, אך יצא לו שם רע בגלל מנות טפלות. אלא שזה לא חייב להיות ככה, כל מה שאתם זקוקים לו הוא המתכון הנכון וכמה טיפים כדי להכין מנות מאודות מושלמות. אידוי ירקות כמו שעועית ירוקה, ברוקולי וגזר הוא די סטנדרטי, אבל המתכונים המאודים האהובים עלינו הם אלה של פירות ים. סלמון ובקלה מאודים טעימים להפליא אם מכינים אותם נכון – המפתח הוא תיבול לפני ואחרי (ולפעמים במהלך) תהליך הבישול. מנות מאודות חשובות בבישול האסיאתי כמו מנות צלויות או אפויות במטבח המערבי. ואם זה עובד עבור מיליארדי סינים והודים, גם אתם יכולים להצליח.