קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות6
ציון בריאות88
מגזין

אבא של שרה רוז המציא סוג של סלט סוג של דבר

אבא של שרה רוז המציא סוג של סלט סוג של דבר
שרה רוז של אבא של איפור סוג של סלט סוג של דבר דורש כ 9 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 734 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 15 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. מתכון זה מכלמתכונים דורשים זיתים, שמן זית, עלי חסה רומאיים, מלח ופלפל טחון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 97%. מתכונים דומים: סלט טונה קליל, סגנון נקניקיות שיקגו (מעין), סלט טונה קליל, סגנון נקניקיות שיקגו (מעין), ו סוג הסלט היווני שלי.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים מערבבים פנימה את הספגטי השבור ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מעבירים לקערת סלט כשהיא עדיין חמה, ומתבלים לפי הטעם במלח, פלפל שחור, חצי השום הטחון, חצי הבזיליקום ו -2 כפות שמן זית. מכניסים למקרר לצינון, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בקערה אחרת מערבבים את יתרת השום הטחון, הבזיליקום, עוד 2 כפות שמן זית, עגבניות ענבים, בצל אדום, זיתים שחורים ופטריות חתוכות. זורקים קלות את תערובת הספגטי המצוננת לתערובת עגבניות הענבים, ומתבלים במלח ופלפל שחור במידת הצורך. לקבלת הטעם הטוב ביותר, אפשר לתערובת הפסטה להתקרר למשך הלילה כדי למזג את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילהלחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
רגע לפני ההגשה זורקים עם חסה הרומיין הקרועה.
מרכיבים שתצטרך
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גפנים ישנות של סנט פרנסיס זינפנדל. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
סנט פרנסיס גפנים ישנים זינפנדל
סנט פרנסיס גפנים ישנים זינפנדל
כאשר אנו אומרים" גפנים ישנות", אנו מתכוונים לגפנים לפחות חמישים ולעתים קרובות עד מאה שנה. מצאנו סדרה של כרמים קטנים במחוז סונומה המתוארכים לתחילת המאה הקודמת. בגלל גילם הגדול, חלקות אלה מניבות פחות מארבעה טון לדונם של פרי מרוכז במיוחד. גפני פטיט סירה ואליקנטה בושט הנטועים בין הזינפנדל מוסיפים מרקם וצבע לתערובת השדה. "היה לנו קציר מאוחר, כך שחלק מהענבים הפכו לצימוקים, והעצימו עוד יותר את טעמי הזן. לאחר ריסוק, היין מותסס במיכלי נירוסטה במשך שתים עשרה עד שמונה עשרה יום, ואז מתיישן בחביות עץ אלון אמריקאיות חדשות בין שתים עשרה לחמישה עשר חודשים. היין מוחזק עוד ארבעה עד שמונה חודשים לאחר הבקבוקים. זהו זין שמנמן ושכבתי עם טעמי דובדבן שחור, פטל ופלפל שחור מורכבים הנפרשים על החיך."