אבא של שרה רוז המציא סוג של סלט סוג של דבר
שרה רוז של אבא של איפור סוג של סלט סוג של דבר דורש כ 9 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 734 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 15 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. מתכון זה מכלמתכונים דורשים זיתים, שמן זית, עלי חסה רומאיים, מלח ופלפל טחון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 97%. מתכונים דומים: סלט טונה קליל, סגנון נקניקיות שיקגו (מעין), סלט טונה קליל, סגנון נקניקיות שיקגו (מעין), ו סוג הסלט היווני שלי.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים מערבבים פנימה את הספגטי השבור ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, כ -10 דקות.
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
מעבירים לקערת סלט כשהיא עדיין חמה, ומתבלים לפי הטעם במלח, פלפל שחור, חצי השום הטחון, חצי הבזיליקום ו -2 כפות שמן זית. מכניסים למקרר לצינון, כ-30 דקות.
בקערה אחרת מערבבים את יתרת השום הטחון, הבזיליקום, עוד 2 כפות שמן זית, עגבניות ענבים, בצל אדום, זיתים שחורים ופטריות חתוכות. זורקים קלות את תערובת הספגטי המצוננת לתערובת עגבניות הענבים, ומתבלים במלח ופלפל שחור במידת הצורך. לקבלת הטעם הטוב ביותר, אפשר לתערובת הפסטה להתקרר למשך הלילה כדי למזג את הטעמים.
רגע לפני ההגשה זורקים עם חסה הרומיין הקרועה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא גפנים ישנות של סנט פרנסיס זינפנדל. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![סנט פרנסיס גפנים ישנים זינפנדל]()
סנט פרנסיס גפנים ישנים זינפנדל
כאשר אנו אומרים" גפנים ישנות", אנו מתכוונים לגפנים לפחות חמישים ולעתים קרובות עד מאה שנה. מצאנו סדרה של כרמים קטנים במחוז סונומה המתוארכים לתחילת המאה הקודמת. בגלל גילם הגדול, חלקות אלה מניבות פחות מארבעה טון לדונם של פרי מרוכז במיוחד. גפני פטיט סירה ואליקנטה בושט הנטועים בין הזינפנדל מוסיפים מרקם וצבע לתערובת השדה. "היה לנו קציר מאוחר, כך שחלק מהענבים הפכו לצימוקים, והעצימו עוד יותר את טעמי הזן. לאחר ריסוק, היין מותסס במיכלי נירוסטה במשך שתים עשרה עד שמונה עשרה יום, ואז מתיישן בחביות עץ אלון אמריקאיות חדשות בין שתים עשרה לחמישה עשר חודשים. היין מוחזק עוד ארבעה עד שמונה חודשים לאחר הבקבוקים. זהו זין שמנמן ושכבתי עם טעמי דובדבן שחור, פטל ופלפל שחור מורכבים הנפרשים על החיך."