אבטיח Gazpacho
אבטיח Gazpacho יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 179 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם אבטיח, עגבניות, שמירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו אבטיח Gazpacho, אבטיח Gazpacho, ו אבטיח Gazpacho (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מחית את העגבניות, צ ' ילה, ו 1/2 של האבטיח.
יוצקים את חומץ היין האדום ושמן זית ודופק.
מוסיפים את הבצל, המלפפון והשמיר ומתבלים במלח ופלפל. מחית עד חלקה.
יוצקים לתוך קערות צוננות ומפזרים שמיר, פטה, ואבטיח שנותר.