אגוזים קריספי קאיין
אם יש לכם חמאה, מיץ תפוזים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: רוזמרין קלוי + קאיין אגוזים מעורבים, שפמנון קוקטייל קאיין פריך, ו שעועית ירוקה תוססת עם פרושוטו פריך וצנוברים.
הוראות
מערבבים יחד 6 המרכיבים הראשונים במחבת כבדה על אש נמוכה, ערבוב עד חמאה נמסה וסוכר מתמוסס.
מוסיפים חצאי פקאן, משליכים למעיל.
מורחים פקאן בשכבה אחת במחבת ג 'לירול מצופה רדיד אלומיניום 15-x 10 אינץ'.
אופים ב 250 במשך 1 שעה, ערבוב כל 15 דקות.
הסר אגוזים מהתנור, ולהעביר לחתיכה גדולה של רדיד אלומיניום. אגוזים נפרדים עם מזלג, להתקרר לחלוטין. אחסן אגוזים במיכל אטום עד 5 ימים בטמפרטורת החדר או 1 חודש במקפיא. אם קפוא, להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. אם אגוזים הופכים דביקים, אופים על מחבת מרופדת בנייר אלומיניום ב 250 במשך 20 דקות או עד פריך.