אגוז מוסקט נמס
אגוז מוסקט נמס הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה על 35 דקות. אם יש לך תמצית ונילן, אגוז מוסקט טחון, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 82 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 11%. הציון הזה לא כל כך אדיר. לימון נמס, פקאן מלטאווי, ו לימון נמס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת, סוכר ווניל עד לקבלת אור ותפוח. מוסיפים בהדרגה קמח ומערבבים היטב. מערבבים פנימה שקדים. צורה ל -1 אינץ'. ביצים.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 300 מעלות למשך 18-20 דקות או עד שהתחתיות משחימות קלות. מצננים על מתלי תיל.
בקערה רדודה שלבו סוכר קונדיטורים ואגוז מוסקט. מגלגלים בעדינות עוגיות מקוררות בתערובת סוכר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 600 דולר.
![מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו קורנים וחושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.