אגוז מקדמיה-עוגת קרם בננה
מקדמיה אגוז - בננה קרם פאי הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות אם יש לך חלמונים, אגוזי מקדמיה, אגוזי מקדמיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, אוכמניות בננה אגוז אפוי שיבולת שועל, ו חמאת אגוזים בננה עם Cacao Nibs (Paleo, Vegan + Whole30).
הוראות
בקערה בינונית, לנצח את כל מרכיבי הקרום עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה על 1 דקה או רק עד מעורבב. לחץ על תערובת בצד התחתון ומעלה של צלחת עוגת זכוכית ungreased 9 אינץ'; תערובת זין עם מזלג. להכניס למקרר 30 דקות בעת הכנת מילוי.
בסיר 2 ליטר, לערבב 2/3 כוס סוכר, קורנפלור ומלח. בקערה גדולה, להכות חלב חלמונים ביצה עם חוט לטאטא עד מעורבב; בהדרגה לערבב לתוך תערובת סוכר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך כ 15 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. מרתיחים 2 דקות, מכות כל הזמן עם חוט להקציף; להסיר מן החום. הכה ב 2 כפות חמאה ו 1 כף וניל עם חוט whisk. לחץ על עטיפת פלסטיק על מילוי כדי למנוע שכבה קשה להרכיב. קריר בטמפרטורת החדר בעת אפיית קרום.
אופים קרום 16 עד 18 דקות או עד קצה זהוב חום. מגניב בטמפרטורת החדר 15 דקות.
מניחים פרוסות בננה על קרום העוגה. מערבבים מילוי היטב; יוצקים מילוי על בננות. לחץ על לעטוף פלסטיק על מילוי; לקרר לפחות 2 שעות עד מקורר ביסודיות.
בקערה קטנה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה 2 כפות סוכר על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס; להפיץ מעל העוגה.