קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגוז מקדמיה-עוגת קרם בננה

אגוז מקדמיה-עוגת קרם בננה
מקדמיה אגוז - בננה קרם פאי הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות אם יש לך חלמונים, אגוזי מקדמיה, אגוזי מקדמיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, אוכמניות בננה אגוז אפוי שיבולת שועל, ו חמאת אגוזים בננה עם Cacao Nibs (Paleo, Vegan + Whole30).

הוראות

1
בקערה בינונית, לנצח את כל מרכיבי הקרום עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה על 1 דקה או רק עד מעורבב. לחץ על תערובת בצד התחתון ומעלה של צלחת עוגת זכוכית ungreased 9 אינץ'; תערובת זין עם מזלג. להכניס למקרר 30 דקות בעת הכנת מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בסיר 2 ליטר, לערבב 2/3 כוס סוכר, קורנפלור ומלח. בקערה גדולה, להכות חלב חלמונים ביצה עם חוט לטאטא עד מעורבב; בהדרגה לערבב לתוך תערובת סוכר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך כ 15 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. מרתיחים 2 דקות, מכות כל הזמן עם חוט להקציף; להסיר מן החום. הכה ב 2 כפות חמאה ו 1 כף וניל עם חוט whisk. לחץ על עטיפת פלסטיק על מילוי כדי למנוע שכבה קשה להרכיב. קריר בטמפרטורת החדר בעת אפיית קרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
אופים קרום 16 עד 18 דקות או עד קצה זהוב חום. מגניב בטמפרטורת החדר 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מניחים פרוסות בננה על קרום העוגה. מערבבים מילוי היטב; יוצקים מילוי על בננות. לחץ על לעטוף פלסטיק על מילוי; לקרר לפחות 2 שעות עד מקורר ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
בקערה קטנה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה 2 כפות סוכר על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס; להפיץ מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מפזרים אגוזים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק