אגוז רוגעלך
אגוז רוגעלך דורש כ -4 שעות ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 63 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 36 ומחירו 13 סנט למנה . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר קונדיטורים, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו רוגלך אגוז וסוכר חום , רוגעלך אגוז וסוכר חום ורוגלך אגוז דובדבן בורבון .
הוראות
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח על דף נייר שעווה.
מקציפים 1/4 כוס סוכר לבן, חמאה וגבינת שמנת יחד בקערה עם מערבל חשמלי עד לקבלת קרם. טורפים פנימה חלמון ווניל.
מערבבים את תערובת הקמח לתערובת החמאה עד שהבצק רק מתאחד. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים; מעצבים כל חלק לדיסק, עוטפים את הדסקיות בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות או ללילה.
מקציפים חלבון ביצה בקערה עם תערובת חשמלית עד לקבלת קצף.
מערבבים אגוזי מלך ו-1/2 כוס סוכר לבן לחלבון ביצה.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מוציאים את הבצק מהניילון ומרדדים כל דיסק לעיגול בגודל 7 אינץ'.
מורחים 1/3 מתערובת החלבונים על כל עיגול בצק, ומשאירים גבול של 1/4 אינץ' מסביב לקצה של כל עיגול.
חותכים כל עיגול ל-12 טריזים.
מגלגלים כל טריז מהקצה לקצה ומניחים, עם הצד כלפי מטה, על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה, 12 עד 14 דקות.
מעבירים לרשתות לצינון ומפדרים בסוכר קונדיטורים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
Rugelach עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.