קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

אגסים ממולאים אפויים

אגסים ממולאים אפויים
אגסים ממולאים אפויים דורשים כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מכיל 309 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. זה עובד היטב כתוספת. גשו לסופר וקנו אגסים, חמאה, קליפת לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35% , וזה לא כל כך אדיר. קינוח שאין לו בעיה: אגסים אפויים עם קראמבל שיבולת שועל , אגסים אפויים בג'ינג'ר , ואגסים תפוחים וצ'אטני תמרים/קומפוט דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ליבו אגסים וקלף 1 אינץ 'למטה מלמעלה על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2
מברישים חלק קלוף בחלק ממיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3
מניחים בתוך 1-Qt משומן. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מערבבים בקערה את אגוזי המלך, הצימוקים, הסירופ, הסוכר החום, קליפת הלימון, הקינמון ומיץ הלימון הנותר. כפית לתוך אגסים. מנקד בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים מיץ תפוחים סביב אגסים.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-40 דקות או עד שהאגסים רכים, מבסוטים מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה