אגס ברי פריך עם ציפוי לבנדר הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ לימון, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו לבנדר ברי פריך, אגס פריך במיוחד-לבנדר פריך, ו פריך אגס עם ציפוי Amaretti (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להכין מילוי, לשלב את 6 החומרים הראשונים, משליך היטב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
כדי להכין ציפוי, במקום שיבולת שועל במעבד מזון, ואת הדופק עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
להוסיף ניצני לבנדר, דופק 8 פעמים או עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר
5
מניחים תערובת שיבולת שועל בקערה גדולה. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה