קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס-ג'ינג'ר הפוך עוגה

אגס-ג'ינג'ר הפוך עוגה
עוגת ג'ינג'ר-אגס הפוכה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם אגסים, ג'ינג'ר הקרקע, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת ג'ינג'ר אגס הפוכה, אגס-ג'ינג'ר הפוך עוגה, ו עוגת ג'ינג'ר הפוכה אגס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 163°. גריז התחתון הצדדים של 8-או 9 אינץ ' מחבת מרובע עם קיצור.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בסיר 1 ליטר, להמיס 1/4 כוס חמאה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. מערבבים ב 2/3 כוס סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
חום לרתיחה.
4
הסר מהחום. מערבבים ב 1/2 כפית ג ' ינג ' ר הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
5
יוצקים למחבת; להפיץ באופן שווה. מסדרים פלחי אגס מעל תערובת סוכר חום, חופפים בחוזקה ועושה 2 שכבות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים 1/4 כוס ג ' ינג ' ר גבישי באופן שווה על אגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
לזרוק 1 כף קמח 1/4 כוס ג ' ינג ' ר גבישי מעיל; להפריש. בקערה בינונית, מערבבים 1 1/3 כוסות קמח, אבקת אפייה ומלח; להפריש. בקערה גדולה, לנצח 1 כוס סוכר חום ו 6 כפות חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, גירוד קערה מדי פעם, עד פלאפי. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
תוסיף וניל. בהדרגה להכות בתערובת קמח לסירוגין עם חלב, מכות לאחר כל תוספת עד חלקה. מערבבים בתערובת ג ' ינג ' ר קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
9
מורחים את הבלילה על אגסים וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10
אופים 55 עד 65 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 15 דקות על מתלה קירור. בינתיים, בקערה בינונית מקוררת, להכות קצפת במהירות גבוהה עד שהוא מתחיל להתעבות. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען 1/4 ג ' ינג ' ר הקרקע כפית, להכות עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על פני מחבת; להפוך צלחת פאן מעל.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
הסר מחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מגישים עוגה חמה עם קצפת ג ' ינג ' ר. עוגת חנות מכוסה באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים