אגס מייפל ג'וניקייק
אגס מייפל ג'וניקייק הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם אגסים אנז'ו בשלים, אבקת אפייה, ליווי: סירופ מייפל ; שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: מאפה אגוז & אגס ביסקוויטים, חטיפי אגס מייפל, ו חמאת אגס מייפל טבעונית.
הוראות
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע.
להמיס חמאה במחבת nonstick 12 אינץ'.
מברשת מחבת עוגה 9 אינץ '(2 אינץ ' עמוק) עם 1 כף חמאה מומסת ושמורה 6 כפות בקערה קטנה.
מפזרים סוכר באופן שווה על חמאה הנותרת במחבת. מסדרים אגסים, לחתוך צדדים למעלה, במחבת ומפזרים 1/8 כפית אגוז מוסקט. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות, ולאחר מכן להפוך אגסים מעל ומפזרים 1/8 כפית אגוז מוסקט. מבשלים עד אגסים נוזליים לתת את התאדה וחותכים הצדדים הם השחמה קלה, 8 עד 10 דקות יותר.
להעביר אגסים, לחתוך צדדים למטה, למחבת עוגה.
לטאטא יחד קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, ונותר 1/4 כפית אגוז מוסקט בקערה.
לטאטא בחלב, סירופ, ביצים, וחמאה שמורה רק עד חלקה.
יוצקים מעל אגסים ואופים עד הזהב ובחור עץ מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. מגניב במחבת על מתלה 15 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר ולהפוך על מגש.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.