קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

אגס מתובל-שמפניה פונץ

אגס מתובל-שמפניה פונץ
פונץ ' שמפניה אגס מתובל עשוי להיות מה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שעועית וניל, מים, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו תפוז דם מתובל ופונץ ' שמפניה, ברנדי-אגס מתובל פונץ, ו צדפות חרוכות מתובלות עם פנקייק תפוחי אדמה-אגס ושמפניה Beurre Blanc (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את שיני האניס, אניס, ואת כלספייס בסיר קטן וטוסט מעל חום בינוני גבוה, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את הסוכר, מים, זנגביל, זרעי וניל, להקציף לשלב, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד הסוכר מומס והטעמים משולבים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר את המחבת מן החום ולתת להתקרר מעט, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
יוצקים את הסירופ המתובל דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית heatproof ולהשליך את התוכן של המסננת.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
מוסיפים את האגסים, ברנדי, ליקר תפוזים ומיץ לימון לסירופ המקורר ומערבבים לשלב. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שמצונן, לפחות 1 שעה ועד 4 שעות. בינתיים, לצנן את השמפניה או יין מבעבע.כאשר מוכן לשרת, למקם את בלוק הקרח בקערת אגרוף 4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
שמפניהשמפניה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
יוצקים את תערובת סירופ אגס מתובל על בלוק הקרח.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
3
מוסיפים את פרוסות תפוז הדם ותפוז תפוז תפוז, אם משתמשים. מערבבים בעדינות את השמפניה או יין מבעבע (לא overmix או האגרוף שלך יהיה שטוח) ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שמפניהשמפניה
כתום דםכתום דם
KumquatKumquat
אגרוףאגרוף