אהבה צמחונית, גבינת עיזים, כריך סלרי ואבוקדו עם חמאת אגוזים וארוגולה
אהבה צמחונית, גבינת עיזים, כריך סלרי ואבוקדו עם חמאת אגוזים וארוגולן הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 798 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן אגוזים, גבינת עיזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו גבינת עיזים וסלרי ממולא אגוז, ארוגולה, גבינת עיזים ופיצה אגוזים, ו סלט ארוגולה עם רימון, אבוקדו וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את ויניגרט: בקערה, לשלב את השמן, מיץ לימון, שאלוט, ו 2 כפיות מלח לטאטא עד emulsifies ויניגרט.
הוסף את sprig רוזמרין, לכסות, ולהניח בצד במשך 1 שעה.
מניחים את אגוזי מלך קלויים בקערה של מעבד מזון ולעבד אותם עד שהם הופכים דביקים או להדביק דמוי. זה לוקח דקה טובה או כך עבור האגוזים לשחרר שמנים שלהם ייתכן שיהיה עליך לגרד את הצדדים של הקערה. להיות חרוץ.
מוסיפים את רבע כפית מלח ופלפל אדום (אם משתמשים).
להניח את פרוסות הלחם על משטח עבודה. מחלקים את גבינת העז ב 4 חלקים שווים; להפיץ כל חלק על 4 פרוסות bread.In קערה קטנה, לזרוק את הסלרי ב 2 כפות של ויניגרט; העונה עם פלפל.
מניחים את הסלרי על גבי גבינת עיזים.
מוסיפים את ארוגולה לקערה המשמשת להלביש את הסלרי ולזרוק עם 1 יותר כף ויניגרט. מעל הסלרי עם פרוסות אבוקדו; העונה עם מלח ולאחר מכן בצע עם ארוגולה לבוש.
מורחים על 1 כף גדושה (או יותר לפי הטעם) חמאת אגוזים באופן שווה על 4 פרוסות הלחם הנותרות. השתמש אלה כדי לסגור את הכריכים; לחתוך לחצאים, ומגישים.