אווז בגריל עם מלית שזיפים ורוטב
אווז בגריל עם מלית שזיפים ורוטב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 2247 קלוריות, 91 גרם חלבון, ו 199 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 8 מנות.59 דולר למנה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לך מלח, קינמון טחון, אווז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בשזיפים מיובשים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוחים אפויים עם שזיפים מיובשים, קינמון וג'ינג'ר כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 80%, המנה הזו מוצקה. נסו אווז צלוי עם מלית שזיפים סובין ורוטב יין אדום, אווז עם מלית שזיפים תפוחים, ו אווז צלוי עם מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים מלח ומרורם מבפנים ומבחוץ. עור זין בכל רחבי עם מזלג.
מניחים אווז, בצד השד כלפי מעלה, בתבנית צלייה.
מניחים את התבנית במרכז סורג הבישול.
מוסיפים 2 כוסות מים למחבת צלייה.
גריל 2 1/2 עד 3 שעות או עד שהם רכים והטמפרטורה (נמדדת באופן פנימי) מגיעה ל -180 מעלות צלזיוס.
הסר אווז מהגריל. שמור שומן לרוטב.
תנו לאווז לעמוד 15 עד 20 דקות לפני הגילוף.
מניחים שזיפים מיובשים ו 1/4 כוס יין לבן בקערה גדולה. משרים במשך 5 דקות.
מוסיפים תפוחים, לחם שיפון מגורר, צימוקים, מיץ ליים, סוכר, מלח וקינמון.
מניחים בתבנית נייר כסף בגודל 8 על 4 על 2 אינץ'. מכסים בנייר כסף כבד וצולים בעקיפין על אש בינונית כ - 40 דקות. עבור מצנן מלית, גריל חשף.
להכנת רוטב: בסיר מערבבים את יתרת 3/4 כוס יין, 1/2 כוס מים, 3 כפות שומן אווז שמור ו -3 כפות מלית. לחץ על המילוי כדי להתמוסס, ולהשתמש כמו עיבוי עבור רוטב. מביאים תערובת לרתיחה; מבשלים במשך 5 דקות, תוך ערבוב מתמיד. מסננים רוטב ומתבלים במלח.