קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

אווז צלוי עם עור פריך

אווז צלוי עם עור פריך
אווז צלוי עם עור פריך הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 144 גרם חלבון 305 גרם של שומן, וסך הכל 3294 קלוריות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לך אווז, מלח ופלפל, טבסקו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו אווז צלוי סופר פריך, חרדל פריך ותפוחי אדמה אדומים קלויים, ו סלט סלמון פריך עם עגבניות שרי קלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בינתיים, להפוך את JUS
2
החל בקצה הצוואר, לעבוד את האצבעות מתחת לעור האווז, גזירת כל סיבים וגידים עם מספריים מטבח; עבודה האצבעות שלך רחוק למטה על הירכיים ככל האפשר. באמצעות סכין חדה, לחתוך באמצע מפרקי הכנף והרגל כדי לעזור לציפור לבשל באופן שווה. בנדיבות העונה אווז מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
בינתיים, להפוך את JUS
4
שים את האווז על מתלה במחבת קלייה כבדה, עם שדיים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מוסיפים את הצוואר, קורקבן, לב ו -4 כוסות מים למחבת. מכסים את האווז בנייר כסף ואטמו את נייר הכסף מסביב לקצה המחבת. מביאים את המים לרתיחה. להפחית את החום נמוך קיטור במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהחום ולתת להתקרר.
7
מעבירים את המתלה עם האווז לתבנית אפייה עטופה ומקררים בין לילה, עד שהעור יבש מאוד, כמו קלף. מסננים את מיצי המחבת ומקררים. להביא את האווז לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בינתיים, להפוך את JUS
9
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בקערה, מערבבים את הדבש עם טבסקו ואת כוס המים 1/4 הנותרים. להחזיר את המתלה למחבת ולצלות את האווז במשך 1 שעה, צולה מדי פעם עם תערובת טבסקו. בזהירות להפוך את הצד השד אווז למטה. צולים במשך כ -30 דקות יותר, צולים מדי פעם. האווז נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס לתוך הירך הפנימית רושם 17
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
אווז שלםאווז שלם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
כבה את התנור ותן לו להתקרר עד 16
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
להעביר את האווז לצלחת חסינת חום, חזה למעלה. החזר את האווז לתנור ותן לו לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
בינתיים, להפוך את JUS
14
יוצקים את השומן במחבת הצלייה. לגרד את השומן המוצק ממיצי המחבת המקוררים ולשמור למקרר לשימוש נוסף.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
15
מוסיפים את המיצים למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
יוצקים את המיצים לסיר קטן. מערבבים את תרחיף עמילן תפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב, עד מעובה מעט, על 1 דקה. מתבלים את ה-jus במלח ופלפל ומוסיפים אותו לסירת רוטב. תחרוט את האווז ותעביר את הג ' וס ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
אווז שלםאווז שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות