קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות63
מגזין

אווז צלוי עם רוטב דומדמניות

אווז צלוי עם רוטב דומדמניות
אווז צלוי עם רוטב דומדמניות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1863 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 172 גרם שומן. לכי לחנות וקחי אווז לבוש, רוטב דומדמניות, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב דומדמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דומדמניות אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו אווז צלוי עם רוטב ערער, אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים, ו חזיר צלוי עם רוטב דומדמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר שומן רופף מחלל אווז.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
2
הסר קרביים וצוואר; שמור לשימושים אחרים. חותכים את הכנפיים ממש מתחת למרפק, אם תרצה. לשטוף אווז ביסודיות עם מים קרים; להתייבש עם מגבות נייר. באמצעות מחט מתיחה או שיפוד חד, עור דקירה בכל רחבי, במיוחד סביב חזה תחתון וירכיים, מחזיק את המחט כמעט במקביל לאווז כדי למנוע חודר את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מוסיפים מים לעציץ גבוה, ממלאים שני שלישים מלאים; מביאים לרתיחה מתגלגלת. בעדינות התחתון אווז לתוך מים רותחים, הצוואר בסופו למטה; להרתיח 1 עד 2 דקות או עד "עור ברווז" להופיע.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר אווז, וחזור על הליך, הצללה זנב אווז בסופו למטה.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
5
ניקוז; אווז פט יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מקום אווז, חזה למעלה, על מדף במחבת מטאטא. מקררים, חשופים, 24 עד 48 שעות. (ככל שתייבש את האווז באוויר, העור יהיה פריך יותר לאחר הקלייה).
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
7
מערבבים מלח ופלפל. לשפשף בכל רחבי אווז ובתוך חלל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אווז שלםאווז שלם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מניחים כתום הבא 3 מרכיבים בתוך חלל הגוף של אווז.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אווז שלםאווז שלם
9
מקום אווז, צד השד למטה, על מתלה משומן קלות במחבת צלייה. צלוי ב 325 במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
הסר אווז מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מסננים ומשליכים שומן ממחבת. להחזיר אווז, השד בצד למעלה, כדי מתלה במחבת; צלי 1/2 שעות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-400, וצלה 15 דקות נוספות או עד שהעור פריך מאוד ומד חום מוכנס לאוגרי ירכיים 18
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הסר אווז מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
בואו לעמוד 20 דקות לפני גילוף.
14
מגישים עם רוטב דומדמניות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק