אוכמניות אפויות-לחם מטוגן בפקאן עם סירופ אוכמניות
טוסט אוכמניות-פקאן אפוי עם סירופ אוכמניות עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לך בגט, אוכמניות, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אוכמניות אפויות-לחם מטוגן בפקאן עם סירופ אוכמניות, אוכמניות אפוי טוסט צרפתי עם קרמבל Amaretti סירופ מייפל אוכמניות, ו טוסט צרפתי פקאן אוכמניות אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'.
חותכים עשרים פרוסות 1 אינץ ' מבגט ומסדרים בשכבה אחת בתבנית אפייה. בקערה גדולה להקציף יחד ביצים, חלב, אגוז מוסקט, וניל, 3/4 כוס סוכר חום ויוצקים באופן שווה על לחם. תערובת צינה, מכוסה, עד שכל הנוזל נספג על ידי לחם, לפחות 8 שעות, ועד 1 יום.
במחבת אפייה רדודה מורחים אגוזי פקאן באופן שווה וטוסט באמצע התנור עד ריחני, כ 8 דקות. לזרוק פקאן במחבת עם 1 כפית חמאה ומלח.
מפזרים אגוזי פקאן ואוכמניות באופן שווה על תערובת לחם.
חותכים 1/2 מקל חמאה לחתיכות ובסיר קטן חום עם הנותרים 1/4 כוס סוכר חום, ערבוב, עד החמאה נמסה.
טפטוף תערובת חמאה על לחם ואופים תערובת 20 דקות, או עד שכל נוזל מ אוכמניות מבעבע.
בסיר קטן לבשל אוכמניות וסירופ מייפל על חום מתון עד פירות יער התפוצצו, על 3 דקות.
יוצקים סירופ דרך מסננת לתוך קנקן עמיד בפני חום, לחיצה על מוצקים, ומערבבים מיץ לימון. סירופ עשוי להיות עשוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. מחממים סירופ לפני ההגשה.
מגישים פרנץ ' טוסט עם סירופ.