תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Osso Buco עם Gremolatan. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, רוזמרין, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה, ו חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור osso buco: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחממים את EVOO בתנור הולנדי גדול על חום בינוני עד גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מפזרים את השוקיים במלח ופלפל וחומים בכל מקום, הופכים מדי פעם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4
העברה לצלחת גדולה.
5
מערבבים את השום, סלרי, גזר, בצל וזרעי שומר לתוך הסיר, 3 עד 4 דקות.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזיר
10
עבור gremolata: כאשר הבשר עומד לצאת מהתנור, לשלב את גרידת התפוז על סיפון עם גרידת לימון. דק קוצצים את הפטרוזיליה ומשלבים עם גרידה והאגוזים הקצוצים או המעובדים.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
להעביר את השנקים למגש ולחתוך את חוט המטבח. מפצלים את הלחם הקשה ומתחממים בתנור. דגים המפרץ יוצא מן הרוטב ומניח את התנור ההולנדי בחזרה על התנור על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובא
גב שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
לטאטא את הרוטב לשלב ולעבות, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מגישים את השוקיים בקערות רדודות עם רוטב עבה וגרמולטה.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.