אופה עוף שוויצרי
אופה עוף שוויצרי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מרק עוף, גבינת פרמזן, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו אופה עוף שוויצרי, שמנת גבינה שוויצרית עוף לאפות, ו אורז ברוטב מרינרה ירקות ועוף שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים עוף בתבנית אפייה גדולה. לפזר פטריות סביב ומפזרים גבינה שוויצרית. בקערה קטנה, לשלב שמנת של מרק פטריות, שמנת חמוצה, מרק עוף.
יוצקים תערובת רוטב על עוף.
אופים את חזה העוף בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ 50 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מוציאים מהתנור ומפזרים גבינת פרמזן וחוזרים לתנור.
אופים במשך 5 דקות נוספות.