קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

אופים את הספר: Palmiers קרמל הל

אופים את הספר: Palmiers קרמל הל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל לאפות את הספר: Palmiers קרמל הל. מתאים ל-48 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 90 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, הל טחון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Palmiers קרמל מזוגג הל, Cook the Book: Saffron-Cardam Macaroons, ו לבשל את הספר: הל-Snickerdoodles סוכר חום.

הוראות

1
אם משתמשים בדוכן
1
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח בקערת המיקסר. באמצעות הקובץ המצורף ההנעה, לערבב בקצרה כדי להפיץ את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חותכים כל מקל של חמאה ל 8 חתיכות ולהוסיף אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מערבבים על מהירות נמוכה עד שרוב התערובת דומה פירורי לחם גס מאוד עם כמה חתיכות גדולות יותר של חמאה בגודל של אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4
חותכים את גבינת שמנת לקוביות 1 אינץ ולהוסיף אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מערבבים על מהירות בינונית-נמוכה עד התערובת היא לחה ושאגי מחפש ומחזיק יחד כאשר לחוץ עם האצבעות, 30 עד 60 שניות. לזרוק את הבצק על משטח העבודה, גירוד הקערה. ללוש שתיים או שלוש פעמים לשלב כל חתיכות רופפות. צריך להיות פסים גדולים של גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון ודופק כמה פעמים כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
חותכים את החמאה לקוביות 3/4 אינץ ' ומוסיפים לתערובת הקמח. דופק עד חתיכות חמאה טווח בגודל מפירורי לחם גס כדי אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
3
חותכים את גבינת שמנת לקוביות 1 אינץ ' ולהוסיף לתערובת. דופק עד הבצק נראה לח ושעיר ומחזיק יחד כאשר לחוץ עם האצבעות. לזרוק את הבצק על משטח העבודה, גירוד הקערה. ללוש שתיים או שלוש פעמים לשלב כל חתיכות רופפות. צריך להיות פסים גדולים של גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות שוות ולעצב כל אחד לקציצה מלבנית 4 על 5 אינץ 'בעובי של 1 אינץ'. לעטוף ולקרר את הבצק עד המשרד, לפחות 2 שעות ועד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
הסר את הבצק מהמקרר. במידת הצורך, לתת את הבצק לשבת בטמפרטורת החדר עד גמיש מספיק כדי לגלגל, אבל לא רך מדי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
מערבבים את הסוכר עם הל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2
להעביר 2 כפות של התערובת לכוס קטנה ומערבבים היטב עם המלח. תניח בצד. מחלקים את הסוכר הל שנותר שווה בין 2 קערות; תוכלו להשתמש בקערה אחת עבור כל פיסת בצק שאתה מגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מפזרים את משטח העבודה בנדיבות עם כמה סוכר הל מאחד הקערות. הגדר 1 חתיכת בצק על פני השטח מסוכר ומפזרים אותו עם סוכר הל יותר. להפוך את הבצק לעתים קרובות resugar זה ואת משטח העבודה באופן חופשי כמו שאתה מגלגל את הבצק לתוך מלבן 24-by-8-inch כי 's פחות מ 1/8 אינץ' עבה. השתמש בסוכר הל בנדיבות כדי למנוע דבק וכדי להבטיח כי העוגיות יהיה caramelize כראוי בתנור. לקצץ את הקצוות של המלבן באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
סמן את מרכז הבצק עם הזחה קטנה. החל בקצה אחד קצר, לקפל על 2 1/2 אינץ ' של בצק כמעט שליש המרחק אל הסימן המרכזי. מבלי למתוח או למשוך, באופן רופף לקפל את הבצק מעל פעמיים נוספות, משאיר שטח 1/4 אינץ ' מצומצם על הסימן המרכזי. כמו כן, מקפלים את הקצה השני של הבצק לכיוון המרכז 3 פעמים, משאירים חלל קטן במרכז. הבצק צריך עכשיו להידמות ספר פתוח גבוה וצר. מקפלים צד אחד של הבצק על הצד השני, כאילו סוגרים את הספר. אתה צריך רצועת 8 שכבות של בצק על 2 1/2 אינץ 'רחב 8 אינץ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מפזרים את הסוכר הל שנותר מתחת ומעל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
6
מגלגלים בעדינות מקצה אחד של הבצק לקצה השני כדי לדחוס את השכבות ולהאריך את הרצועה לכ -9 אינץ'. לעטוף את הבצק באופן רופף בנייר שעווה (לא לעטוף פלסטיק, אשר עלול לגרום ללחות להיווצר בצד החיצוני של הבצק וימוסס את הסוכר). מקררים את הבצק לפחות 30 דקות ועד 4 שעות. בינתיים, חזור עם פיסת הבצק השנייה והקערה השנייה של סוכר הל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מחממים את התנור ל-375 ° F. מניחים מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
הסר 1 חתיכת בצק מהמקרר, לפתוח אותו, ולהשתמש בסכין חדה כדי לקצץ את הקצוות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
חותכים פרוסות 1/3 אינץ '(אני מסמן את הבצק במרווחים של 1 אינץ 'וחותכים 3 פרוסות מכל אינץ') ומסדרים אותם 1 1/2 אינץ ' בנפרד על יריעות העוגיות ungreased או מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
אופים במשך 8 עד 10 דקות, עד תת הם חום זהוב עמוק. סובב את המחבתות מלמעלה למטה ומלפנים לאחור באמצע זמן האפייה כדי להבטיח אפילו אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
11
הסר את המחבתות מהתנור. הפוך את העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
12
מפזרים כל אחד עם קמצוץ או שניים של סוכר הל מלוחים, שמירה על מחצית הסוכר לסיבוב השני של אפייה. החזירו את הסדינים לתנור ואפו עוד 3 עד 5 דקות, עד שהעוגיות יהיו חומות זהובות עמוקות. לסובב את המחבתות ולצפות בעוגיות בזהירות בשלב זה כדי למנוע שריפה. אם העוגיות חומות בקצב שונה, להסיר את הכהים ולתת את אלה בהירים להמשיך לאפות. עבור מחבתות מרופדות, להגדיר את המחבתות או רק את ספינות על מדפים כדי להתקרר; עבור מחבתות לא מזוהות, להשתמש מרית מתכת כדי להעביר את העוגיות למדפים. מוודאים שיריעות העוגיות מגניבות לחלוטין, חוזרים עם החלק השני של הבצק. מגניב את העוגיות לחלוטין לפני אחסון. ניתן לשמור במיכל אטום עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט