אורז בר, פקאן וסלט חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אורז בר, פקאן, וסלט חמוציות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו שאלוט, עלי פטרוזיליה, גרידת תפוז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: סלט פקאן חמוציות אורז בר, עוף קרמי וחמוציות-אורז בר פקאן, ו חמוציות, משמש ופקאן אורז בר Pilaf (Gf + טבעוני).
הוראות
מניחים את האורז במסננת עדינה ולשטוף תחת מים זורמים קרים כדי לשטוף כל אבק או לכלוך.
מניחים את האורז ומים נמדדים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מכסים במכסה הדוק ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים ללא הפרעה עד שהאורז ספג את רוב המים והגרגרים התנפחו (חלקם עשויים להתפצל כדי לחשוף את המעדן הלבן שלהם), כ -30 עד 60 דקות. (באופן כללי, ככל שגרגירי האורז ארוכים וכהים יותר, כך הם צריכים לבשל יותר.אם נשאר נוזל כלשהו לאחר שהאורז נעשה, מסננים את האורז דרך מסננת. להחזיר אותו לסיר, מוך עם מזלג, ומבשלים, חשוף, על חום נמוך לתת לכל נוזל עודף להתאדות, על 1 דקה.
מעבירים את האורז לקערה גדולה ולא מגיבה.
מוסיפים את הפקאן, חמוציות ופטרוזיליה. Rewhisk הרוטב, לטפטף אותו על תערובת האורז, ולזרוק לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך. מקררים עד מקורר ביסודיות והטעמים התמזגו, לפחות 1 שעה.