אורז ושעועית, בסגנון ספרדי
אורז ושעועית, בסגנון ספרדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 1210 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם כרוב טוסקנה, פלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו שבת עם רייצ'ל ריי-אורז בסגנון ספרדי ושעועית, אורז ספרדי בסגנון ברביקיו, ו אורז ספרדי בסגנון קליפורניה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפלפל האדום מעל להבת גז על הכיריים כדי לחרוט אותו או להשחיר אותו מתחת למורית. ואז מניחים בקערה ומכסים. לאחר קרירה, לקלף, זרע וקוצצים.
מחממים רסס של EVOO בתנור הולנדי או מחבת עמוקה.
הוסף את צ ' וריסו ועבד במשך כמה דקות.
בינתיים, לחמם רסס של EVOO ואת החמאה בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את הפסטה לסיר וטוסט לזהב.
מוסיפים את האורז והזעפרן וכ 2 1/2 כוסות של ציר העוף. מביאים לרתיחה ומפזרים מלח. מכסים את הסיר ומבשלים את האורז למכרז, 17 עד 18 דקות.
מוסיפים את השום, צ 'ילי ובצל לצ' וריסו ומבשלים במכרז, 7 עד 8 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ואת deglaze המחבת עם שרי. לאחר מכן, להוסיף את השעועית, פלפלים קלויים, כרוב, 1 כוס של ציר עוף וכמה גרגרי אגוז מוסקט ולכסות לנבול הירוקים.
מגישים את האורז בקערות רדודות העליון עם נקניק ושעועית.