אורז זנגביל ממולא פטריות
אורז זנגביל ממולא פטריות נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. גשו לסופר וקנו חזיר טחון, שמן קנולה, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו אורז שום ממולא פטריות פורטובלו, פטריות פורטובלו ממולאות ברוטב ואורז, ו תרנגולת משחק ממולא אורז בר ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בקערה קטנה, לשלב 1/2 כף תיבול teriyaki ו 2 כפות שמן קנולה.
מניחים את כובעי הפטריות על תבנית אפייה ומברישים אותם בתערובת השמן.
אופים עד שהם מתרככים, כ -15 דקות.
בעוד הפטריות נאפות, מחממים את 2 כפות הנותרים שמן קנולה במחבת גדולה או ווק מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הגבעולים פטריות קצוץ, בצל ירוק, זנגביל, שום ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את חזיר הקרקע ומבשלים עד מבושל דרך, על 5 דקות. מערבבים ברוטב סויה ותיבול טריאקי שנותר.
מוסיפים את האורז ומבשלים עד מחומם דרך.
למלא את כובעי הפטריות בתערובת האורז.
מעבירים למגש, מקשטים בכוסברה ומגישים מיד.