אורז מטוגן אננס של נילי
אורז מטוגן אננס של נילי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 814 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. גשו לסופר וקנו אננס, פלפל, בצלים ירוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. נסו פאי התפוחים המטוגן של נילי A La Mode, עוף מטוגן חריף של משפחת נילי, ו אורז מטוגן אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים את שמן הבוטנים. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הבצל, שום, זנגביל ובצל ירוק.
לטגן עד רך וזהב, על 5 דקות. מערבבים את הפלפל האדום ואת סטייק החזיר ולטגן עד הפלפל מתחיל להתרכך.
מוסיפים את האורז והאננס ומערבבים עם כף עץ כדי לשבור כל גושים. מוקפץ עד שחום קל, כ 5 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
מערבבים בשמן שומשום, ורוטב סויה. טעם מתבלים במלח, במידת הצורך.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.