אורז מקסיקני
אורז מקסיקני עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. אם יש לכם שום, פלפל חלפיניו, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו צ'יפוטלה מקסיקני גריל Basmati אורז – ידוע שלהם טרי עשה Tex Mex מזון, האורז שלהם הוא המבוקש ביותר, אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי), ו אורז מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את האורז בקערה של מים חמים, כ 5 דקות.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את האורז וטוסט, ערבוב, 8 עד 10 דקות. בינתיים, מחית את השום, בצל ועגבניות בבלנדר.
מוסיפים את האורז ומבשלים עד נספג, על 3 דקות.
מוסיפים 3 1/2 כוסות מים, חלפיניו וקורט של מלח; מכסים ומבשלים על חום בינוני עד שהאורז רך, כ -10 דקות.
הסר את המחבת מהחום. לחשוף ולהניח מגבת נקייה על האורז, ואז מחדש לכסות ולתת לעמוד 15 דקות. Fluff את האורז עם מזלג; לשרת עם jalapeno, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.