קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

אורז עם בייקון וביצה

אורז עם בייקון וביצה
אורז עם בייקון וביצה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, פלפל, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, לעטוף ארוחת בוקר קליפורניה (אבוקדו, ביצה, בייקון & יותר!), ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים אורז ומים לרתיחה בסיר 2 1/2 ליטר כבד, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה היטב, עד המים נספגים ואורז הוא רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות. מערבבים בעדינות אורז מלמעלה עד לתחתית סיר עם מרית גומי חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מבשלים בייקון במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד זהב פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים לתוך מסננת להגדיר מעל קערה חסינת חום להזמין בייקון ושומן בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לטאטא יחד ביצים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
חזור 3 כפות שומן למחבת בצל sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב חיוור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים ביצים ומבשלים, ערבוב, עד ביצים רק להגדיר, על 1 דקה. הפוך היטב במרכז תערובת ביצה, ואז לשפוך שמן צמחי 2 כפות שמורות שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מוסיפים אורז, נשאר כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים בייקון, בצל ירוק, ושמן שומשום ותערובת בישול, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
10
מגישים באופן מיידי.