קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

אורז עם גזר, לימון, בצל ונענע

אורז עם גזר, לימון, בצל ונענע
אם יש לך בערך 50 דקות כדי לבלות במטבח, אורז עם גזר, לימון, בצל ונענע יכול להיות מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, אורז, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: דג האריסה עם גזר, נענע וסלט בצל אביב, צ'יפס גזר עם מטבל לימון נענע, ו סלטים רציניים: סלט גזר ונענע מגורר עם ויניגרט לימון דבש.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר בגודל בינוני, עבה תחתית מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים 10 דקות, עד הבצלים שקופים ומתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיף את השום, לבשל 1 דקה יותר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
4
מוסיפים את המים, גרידת לימון ומיץ ומביאים לרתיחה. מערבבים את האורז, להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד האורז סופג את הנוזל והוא רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
הסר לקערה, להוסיף את הבצל הירוק מנטה, ו fluff עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)