אורז קייג'ון עם נקניק
אורז קייג'ון עם נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 435 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. גשו לסופר וקנו אורז, מרק עוף, נקניק עוף חריף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: נקניק ואורז Cajun, נקניק ואורז Cajun, ו נקניק קייג'ון ומחבת אורז.
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד קריספ, על 2 דקות.
העברה עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מוסיפים את הנקניק, הבצל, הסלרי והפלפל למחבת ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות רכים והנקניק מתחיל להשחים, בערך 3 דקות.
מוסיפים את השום, קורנית, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל למחבת, ואז מערבבים את האורז.
מוסיפים את מרק העוף ו 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. מערבבים במיה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים 15 דקות.
הסר מהחום ולתת לשבת, מכוסה, 5 דקות.
מוסיף את הבייקון ופטרוזיליה ו מוך עם מזלג.