קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות100
ציון בריאות0
מגזין

אורנג'ט שוקולד שקדים מריר

אורנג'ט שוקולד שקדים מריר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי אמרטו, שוקולד, שקדים חתוכים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו כמהין שוקולד מריר, מתכון גלידת שוקולד מריר, ו קציצות טלה שוקולד מריר עם תרד מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים צמרות וישבנים את כל תפוז. ניקוד נותר לקלף לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2
הסר כל קליפה בארבע רצועות. שמור תפוזים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
חותך רצועות לאורך לפרוסות 1/4 אינץ'.
4
שים קליפות תפוזים בסיר בינוני ולהוסיף מים קרים לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
יוצקים מים. חזור על פעם או פעמיים נוספות. (קליפות Blanching מסיר חלק מהמרירות.)
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
6
שלב 4 כוסות סוכר 1 כוס מים בסיר גדול. להביא לרתיחה, ולבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מוסיפים קליפות כתומות וממשיכים להתבשל עד קליפות הם מעט שקוף, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8
מסננים קליפות וזורקים עם סוכר למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
9
בואו קליפות יבש על מתלה חוט במשך 6 עד 8 שעות, או לילה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
מחממים תנור ל 300ºF.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
מורחים שקדים חתוכים על תבנית אפייה ואופים עד להזהבה וריחנית, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
העברת שקדים למעבד מזון ודופק עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
13
מעבירים שקדים טחונים לקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
מניחים שוקולד בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
חום, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
16
הסר קערה מחום ומערבבים באמרטו.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
17
טובלים כל קליפת תפוז בשוקולד ואז מתגלגלים בשקדים טחונים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
18
העברת קליפות מתלה תיל ולאפשר לעמוד עד שוקולד התקשח, 2 עד 3 שעות. אחסן אורנג ' ט במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שבועיים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה