אטריות אורז מוקפצות עם בשר בקר ותרד
נודלס אורז מוקפץ עם בשר בקר ותרד הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 387 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 24 דקות. אם יש לכם סטייק סינטה העליון, כובעי פטריות שיטאקי, מקלות אורז רחבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו בקר מתובל ותרד מערבבים ומטגנים עם אורז מטוגן ביצה, אטריות אורז מוקפץ, ו עוף מטוגן ואטריות אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לנקז.
מחממים מחבת גדולה או ווק על חום גבוה.
מוסיפים שמן קנולה למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל וסטייק; מוקפץ 1 דקה.
מוסיפים פטריות ושום; מוקפץ 1 דקה.
מוסיפים תרד; מוקפץ 1 דקה או עד נבלים הירוקים.
מערבבים חומץ אורז ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך Sriracha) בקערה קטנה, ערבוב עם להקציף.
להוסיף תערובת חומץ לתערובת סטייק; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מערבבים אטריות, שמן שומשום, ומלח; לבשל במשך 1 דקה או עד אטריות מחוממות היטב, משליך לשלב.