קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

אטריות אורז-סלט שרימפס

אטריות אורז-סלט שרימפס
אטריות אורז-סלט שרימפס הוא ללא חלב ופסקאטריאן מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו גרידת ליים, סוכר, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה מאוכלרשת יש 2 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 64%. ציון זה הוא מוצק. נסו סלט אטריות אורז עם שרימפס, סלט אטריות אורז עם רוטב אנדיב, שרימפס וסויה-ג'ינג'ר, ו מרק אטריות אורז אסייתי עם שרימפס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
להקציף 1/4 כוס רוטב דגים, מיץ של 1 ליים, 2 כפות שמן צמחי, הג ' לפנו, הסוכר, מחצית השום ו -1 / 2 כוס מים בקערה קטנה; מניחים בצד. מחממים גריל או מחבת גריל לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
רוטב דגיםרוטב דגים
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב בקערה בינונית את גרידת המיץ של יתרת הליים ואת יתרת השום, 1 כף שמן צמחי ו -2 כפיות רוטב דגים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
רוטב דגיםרוטב דגים
שום גויה®שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את השרימפס וזורקים לציפוי. צולים את השרימפס עד שהוא חרוך ואטום קלות, כ -2 דקות לכל צד. זורקים את האטריות, הרומיין, הגזר, עשבי התיבול ונבטי השעועית בקערה גדולה. הוסף בהדרגה מספיק מהרוטב למעיל; לזרוק. מחלקים בין קערות ומעליהם את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מזלפים את הרוטב.
5
צילום: ג ' וני מילר

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קורא סאליבן כרם שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 44 דולר.
את קורא סאליבן כרם שרדונה
את קורא סאליבן כרם שרדונה
פירות בשלים מרוכזים ויפים ותווים של קרם ברולה על האף מובילים לחיך מלא של חמאת תפוחים, מלון בשל ואגוזי לוז עם אלון משולב וגימור מתמשך ארוך.