אטריות אסייתיות עם ירקות טריים כבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אטריות אסיה עם ירקות טריים כבושים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 379 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חומץ אורז, מים, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אטריות דן דן עם חרדל כבוש ירוק, חרדל חריף עם אטריות אסיאתיות, ו המבורגר עוף אסייתי עם מיונז לימון חריף וסלט אסייתי כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את אטריות האורז בקערה גדולה של מים קרים עד גמיש, על 10 דקות.
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את edamame עד במכרז, 5 עד 6 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים, ואז מתייבשים. פגז את edamame במידת הצורך ולהעביר לקערה גדולה.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את האטריות, ערבוב, עד במכרז, על 3 דקות.
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים ומתייבשים.
מוסיפים את האטריות לאדממה יחד עם הירוקים הכבושים ושעועית מותססת, וזורקים עם 2 כפות שמן.
בקערה, לטאטא את המים עם חומץ אורז, חרדל ואת הנותרים 1/3 כוס שמן.
מוסיפים את הירוקים חרדל טרי, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Birichino Jurassic Park Vineyard Vines Old Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc]()
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.