אטריות דן דן טבעוניות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 898 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-333 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו אטריות חיטה, שמן צמחי, ממרח טחינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פטריות שמנת מעל אטריות סובה (טבעוני), מקרוני וגבינה טבעוני עם אטריות דלעת סקווש, ו אטריות קישואים ברוטב שמנת לימון טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פטריות בקערה של מעבד מזון ולעבד עד חתיכות לא גדול מ 1/2 אינץ ' להישאר, על 6 פולסים קצרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
העברה לסיר קטן.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים שמן צמחי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
4
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מקומות פטריות להתכווץ והם חום זהוב עמוק, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
יוצקים דרך מסננת רשת בסדר להגדיר על קערה קטנה. מילואים חתיכות פטריות ולהשליך את כל אבל 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בעוד פטריות מתבשלות, משלבות רוטב סויה, חומץ, טחינה, סוכר, שמן צ 'ילי (עם המשקעים שלו), וממרח צ' ילי שעועית רחב בקערה בינונית. תניח בצד. להביא 1 ליטר מים מלוחים לרתיחה בסיר בינוני ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
פול
שמן צ ' ילי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טחינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
חום שמורות 1 כף שמן פטריות במחבת גדולה או ווק מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיפים ירקות סצ ' ואן קצוצים, פטריות מטוגנות ושום. לבשל, לערבב ולזרוק כל הזמן עד ריחני, על 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
9
מוסיפים יין שאוקסינג ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
יין שאוקסינג
10
העברת תערובת לקערה עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
להחזיר סיר מים לרתיחה קשה ולהוסיף אטריות. לבשל, ערבוב קבוע כדי למנוע דבק אחד לשני או בתחתית, עד בקושי מבושל דרך עם נשיכה קפיצית, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
ניקוז, הזמנת 3/4 כוס של נוזל בישול.
13
מוסיפים נוזל בישול לקערה עם רוטב ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מניחים אטריות בקערה ושופכים רוטב עם מוצקים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
מקשטים עם בצל ירוק וכוסברה, ומגישים, תוך ערבוב נמרצות ממש לפני האכילה להרים רוטב.