אטריות דן דן עם חרדל כבוש ירוק
אטריות דן דן עם חרדל כבוש הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שן שום, לינגוויני, שמן שומשום אסייתי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו אטריות אסייתיות עם ירקות טריים כבושים, מרק איטריות בקר סצ'ואן עם חרדל כבוש, ו אטריות פוטליקר עם חרדל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בקערה קטנה, מערבבים 1 כף רוטב הסויה עם הברנדי, רוטב הויסין וקורנפלור. מערבבים את התערובת לתוך חזיר הקרקע.
בקערה קטנה, לטאטא את ממרח שומשום עם חומץ ואת 2 כפות הנותרים של רוטב סויה עד חלקה. בסיר קטן, מחממים את שמני הצ ' ילי והשומשום.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש גבוהה במשך 30 שניות.
מוסיפים את תערובת שומשום ומבשלים במשך 1 דקה.
מוסיפים את המניה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מופחת מעט, על 3 דקות.
במחבת קטנה, מחממים את שמן הירקות.
מוסיפים את חזיר הקרקע מתובל ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור את הבשר עם מרית, עד מבושל דרך, כ 3 דקות. לכסות את המחבת ולהסיר מהחום.
מוסיפים את הבוק צ ' וי למים הרותחים ומבשלים עד ירוק בהיר, כ -10 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את בוק צ ' וי 4 קערות קטנות. מבשלים את האטריות במים הרותחים עד אל דנטה, על 3 דקות.
לנקז היטב ולהעביר לקערות.
יוצקים את הרוטב על האטריות ולכפות את חזיר הקרקע על גבי.
מקשטים עם ירקות חרדל כבוש בצל ירוק ומגישים.