אטריות ליים עם ירקות, בזיליקום ושומשום הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 995 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ירקות: גזר, שיני שום, זרעי ענבים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו אטריות שומשום קרות עם ירקות, אטריות שומשום קרות עם ירקות קיץ, ו אטריות וירקות עם רוטב שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים 3 כפות של השמן במחבת בינונית על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד השום הופך זהב, על 10 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
בינתיים, לשלב את מיץ לימון וסוכר בסיר קטן ולהביא לרתיחה. תניח בצד.
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה ומוסיפים את בזיליקום ועלי נענע. ברגע שהמים חוזרים לרתיחה, מנקזים את העלים ומעבירים למי הקרח. כאשר קר, לנקז שוב לסחוט יבש. פירה בבלנדר עם זרעי שומשום, שום, מלח, ו 1 כוס שמן. (הדבק עשב זה ישמור, בקירור, במשך 2 ימים.)
מטעמי אסיה של ז 'אן-ז' ורז 'מאת ז' אן-ז ' ורז 'וונגריכטן זכויות יוצרים (c) 2007 מאת ז' אן-ז ' ורז ' וונגריכטן בהוצאת ספרי ברודוויי.ז 'אן-ז' ורז ' וונגריכטן הפך לכוכב קולינרי כאשר החל לראשונה לבשל בלפאייט בניו יורק. הוא הקים את הביסטרו המקסים ג ' וג ' ו בניו יורק; הציג את "fusion" cooking ב-Vong (שלושה כוכבים מהניו יורק טיימס), שכעת יש לו מאחז בשיקגו; יצר את ז 'אן-ז' ורז ' ארבעה כוכבים ואת שוק התבלינים המוצלח ביותר ו-66 בניו יורק; פתח את ראמה (Spice Market meets Vong) בלונדון; ופתח מספר מסעדות שזכו לשבחים בערים משנחאי ללאס וגאס. הוא גר בניו יורק, כשהוא לא נוסע לפקח על המסעדות הקיימות שלו או לפתוח מסעדה חדשה.