אטריות סובה עם ירקות
אם יש לך מלח, פלפל, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. נסו אטריות סובה עם עוף וירקות, אטריות סובה עם ירקות ונענע, ו אטריות סובה שרימפס אסיאתיות עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה; לנקז, הזמנת 1 כף מים פסטה. שמור אטריות חמות.
שמן קנולה חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ג ' ינג ' ר ושום; לטגן 30 שניות.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מבשלים 3 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פטריות, מלח, ושמורות 1 כף מים פסטה; לבשל 2 דקות או עד פטריות רכות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים אפונה שלג, ומבשלים 1 דקה.
מערבבים מירין, רוטב סויה, ושמן שומשום בקערה קטנה, ערבוב עם מקציף.
להוסיף תערובת מירין ואטריות למחבת; לזרוק לשלב.