אם יש לכם מקל קינמון, סוכר, חומץ אורז לא מלוח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 35%. נסו אטריות שומשום קרות, אטריות שומשום קרות 66, ו אטריות שומשום קרות 66 (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא הראשון 5 מרכיבים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים בכוסברה, קינמון, כוסברה, וצ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום; תלול 45 דקות. מסננים לקערה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לְצַנֵן. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
1
מניחים אטריות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף מים רותחים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו לעמוד עד אטריות רכות, הפרדה מדי פעם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים; להחזיר אטריות קערה. (ניתן להכין 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. לפני השימוש, לכסות עם מים חמים; לנקז היטב.)
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים 1/4 מרק כוס לתוך כל אחד 6 קערות רדודות. למעלה עם נבטים, אטריות, רוטב שומשום בוטנים, תפוח, מלפפון, בצל ירוק, וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
7
מקשטים עם תפוחים, בוטנים, זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
8
* אטריות מיובשות ברורות, הידועות גם בשם צלופן או אטריות שקופות; נמכרות בחלק מהמזון האסייתי של כמה סופרמרקטים ובשווקים אסיאתיים.